Selecteer een pagina

Locatie

Horecapaviljoen Zijdebalen

Herbivore gaat zich vestigen in het prachtige horecapaviljoen in de nieuwbouwwijk Zijdebalen in Utrecht. Het paviljoen wordt gebouwd op een plein met veel groen midden tussen 500 nieuwe woningen. Zijdebalen ligt aan de vecht en grenzend aan de historische Bemuurde Weerd. Het paviljoen ligt net buiten de singel parallel aan de oudenoord.

Zoals is te zien op de artist impression (links) bestaat het pand bijna geheel uit glas en hout. Zo krijgen niet alleen onze gasten, maar ook onze planten in de Herbigarden genoeg natuurlijk licht. 

Het paviljoen heeft ook een terrasmogelijkheid zodat je ook in de zomer heerlijk bij ons buiten kunt zitten voor een drankje, hapje of heerlijk 3 gangen diner. 

Waar is het precies? 

Het adres van het restaurant is de Jongeneelwerf 28 3513EW Utrecht. 

De locatie is goed bereikbaar:

5 minuten met de fiets vanaf Utrecht Centraal
15 minuten lopen vanaf Utrecht Centraal
Zeer goed bereikbaar met het OV vanaf Utrecht Centraal
De locatie is goed per auto te bereiken en er zijn enkele parkeerplaatsen rondom het restaurant

Voortgang bouw

Op dit moment wordt het paviljoen afgebouwd. Zoals is te zien op de foto (links) staat het paviljoen er momenteel zo bij. De foto wordt wekelijkst vernieuwd met de nieuwste variant zodat het bouwproces goed te volgen is. 

Bouw-update 4 – 11 feb
Hoewel het fundament er al sinds november 2018 ligt zijn de bouwvakkers na een paar maanden wachten nu toch echt begonnen met de rest van de bouw. Door wat problemen met de levering van de houten onderdelen is er wat vertraging opgelopen. Inmiddels zijn de ijzeren pilaren opgetrokken en geplaatst, net als de houten dakrand. Ook de trap naar de bovenverdieping is geplaatst. 

Wanneer kunnen we eten?
Volgens de meest recente berichten van de makelaar wordt het pand eind april 2019 casco opgeleverd. Als het pand is opgeleverd gaan wij zo snel mogelijk onze keuken installeren en het restaurant inrichten. Wij hopen en verwachten te openen begin zomer 2019.